Du är här:

Ansök eller säg upp plats

Anmälan

Använd vår e-tjänst för att anmäla ditt barn till fritidshemmetlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Om du inte kan registrera dig via internet så finns blanketter att skriva ut.

Besked om placering lämnas av handläggare på bildningskontoret.
 
Om du har frågor angående ditt barn och anmälan, ring till barnomsorgsassistenten för ditt område. Se kontakter till höger.

Om ditt barn finns i förskoleverksamhet eller i familjedaghem får barnet automatiskt en fritidsplats när de börjar i förskoleklass.
 

Inskolningen

Inskolningen är viktig för att barnet ska vänja sig vid den nya miljön. Under inskolningen behöver du som förälder finnas med. Inskolningen sker från det datum som ni tillsammans med personalen kommit överens om.


Har du ett barn redan placerat och vill ha tillgång till e-tjänsten? Skicka i så fall e-post till barnomsorg@ornskoldsvik.se med uppgift om namn och personnummer, så skickar vi inloggningsuppgifter till dig.
 

Uppsägning av fritidshemsplats

Uppsägning av plats kan ni göra via E-tjänsten Avsluta placering.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Uppsägningstiden är 1 månad. Den som sagt upp sin plats och efter anmälan får ny plats inom 4 månader betalar även avgift under uppehållet.  

Lovplats

Vi erbjuder vårdnadshavare att söka tillfällig plats på fritidshem vid behov under skollov. Avgift betalas för antal bokade dagar.

Läs mer här!

 

Sidan uppdaterades

2017-11-27

Sidansvarig:

 Kontakta oss

Administration
Kontaktlista