Coronaviruset och covid-19: Folkhälsomyndigheten och Region Västernorrland har skärpt de allmänna råden i länet för att bryta den ökade smittspridningen Läs mer om covid-19 och coronaviruset och hur Örnsköldsviks kommun hanterar coronapandemin.

Stäng

Denna artikel är äldre än 6 månader och är kanske inte längre aktuell.

Nytt nummer av Nolaskogs

Tidnigens framsida visar barn som målar

Den 10 oktober kommer kommunens hushållstidning Nolaskogs med ett nytt nummer. Där kan du läsa om Ängsmarkens nya förskola som redan från början är utformad för ett kreativ lärande. Vi ger också en inblick i den finskspråkiga verksamheten vid Bryggans förskola.

I serien Mitt jobb i kommunen får du ta del av en anläggningsarbetares vardag och miljö- och hälsoenheten ger dig fakta om radon. Du som är intresserad av innovationer kan ta del av ett projekt för ökad återvinning av förpackningar samt test av självkörande maskiner på Örnsköldsvik Airport.

Vi berättar också om företagslotsens flytt till Torggatan och ger dig programmet för årets psykevecka 4-10 november. Det och en hel del annat kan du läsa om i Nolaskogs denna gång. Hoppas du hittar något av intresse!

Nolaskogs delas ut till kommunens alla hushåll. Det går även att få Nolaskogs som taltidning via Region Västernorrlands inläsningsservice.

Här på webben finns Nolaskogs nr 3 som tillgänglighetsanpassad pdf.PDF

Arkiv, tidigare utgåvor.


Aktuelltartikel publicerad av: Elisabeth Bårman

2019-10-09

 Kontakta oss

Nolaskogs
Skicka e-post