Coronaviruset och covid-19: Nya skärpta nationella föreskrifter för att bryta den ökade smittspridningen Läs mer om covid-19 och coronaviruset och hur Örnsköldsviks kommun hanterar coronapandemin.

Stäng

Denna artikel är äldre än 6 månader och är kanske inte längre aktuell.

Vinnare av Årets Utvecklingssatsning 2018

Stort grattis till Jan Näslund för priset Årets Utvecklingssatsning 2018! Tack för ditt engagemang och för att du bidrar med stolthet och framtidstro i Örnsköldsvik.

Nomineringen till vinnaren lyder:

Jan Näslund är idésprutan, initiativtagaren och eldsjälen bakom O-Ringen Höga Kusten. Hans kreativa idé att, för första gången någonsin, placera O-Ringen-torget inne i staden resulterade i en ännu större folkfest som också gynnade handeln och restaurangerna i stadskärnan. Jan är en god representant för alla de ideella funktionärer som gjorde arrangemanget till en succé, kanske det bästa O-Ringen någonsin om man får tro besökarna. Genom sitt initiativ och sin personlighet har Jan lyft fram Örnsköldsvik som en välkomnande och väl fungerande plats för stora evenemang där vi tillsammans bjuder på ett gott värdskap.

Allmänheten har skickat in nomineringar till Årets Utvecklingssatsning och finalisterna har utsetts av ledningsgruppen för Världsklass Örnsköldsvik. Röstning på finalisterna har varit öppen för allmänheten på varldsklass.se/rosta.

Aktuelltartikel publicerad av: Per-Olof Sedin

2019-10-15

 Kontakta oss

Frida Knutsson
Utvecklingsledare
0660 - 883 26
Skicka e-post