PLATSVARUMARKET

Verktygslåda

Meny

Materialbank

I materialbanken kan du ladda ned platsymbolen i olika format, samt texter på engelska och svenska. Detta är den första versionern av banken och kommer till hösten att uppdateras med ett bildspel (powerpoint) som du kan använda som en grund vid de tillfällen du vill presentera Örnsköldsvik.

Bilder för tryckt material samt filmer har vi inte för nedladdning. Men bilder, berättelser, artiklar och filmreporatge finns i de digitala kanalerna Inspiration, Evolve samt Mitt Örnsköldsvik på Instagram och YouTube. Dessa kan du kan använda om du vill ha underlag för att förmedla den gemensamma bilden av Örnsköldsvik tillsammans med dina egna personliga upplevelser.

Kanalerna Inspiration, Evolve samt Mitt Örnsköldsvik på Instagram och YouTube.

Glöm inte att ta del av manualen och villkoren för användande av symbol och övrigt material. Om du osäker så hör gärna av dig till:

Kommunikationsavdelningen
varumarket@ornskoldsvik.se
Örnsköldsviks kommun

Är du arbetgivare?

Vi skulle gärna vilja att du tar dig några minuter och surfar runt för att reflektera över verktygslådan och sedan fyller i nedanstående enkät. Vi behöver din åsikt som arbetsgivare om verktygslådans innehåll, kanalerna och tips på förbättringar. Tack på förhand!

Enkäten om verktygslådanlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Sidan uppdaterades

2020-04-20

Sidansvarig: