Materialbank

I materialbanken kan du ladda ned platssymbolen i olika format, olika bildspel, profilbilder, samt texter på engelska och svenska.

Filmer har vi inte för nedladdning. Men bilder, berättelser, artiklar och filmreportage finns i de digitala kanalerna Inspiration, Evolve samt Mitt Örnsköldsvik på Instagram och YouTube. Dessa kan du kan använda om du vill ha underlag för att förmedla den gemensamma bilden av Örnsköldsvik tillsammans med dina egna personliga upplevelser.

%%#6a762a%%accent-1%%

Vi vill att många använder platssymbolen och det material som finns symbolen och material godkänner du villkoren.


Det här får du gärna göra:

Ladda ner och använda materialet under förutsättning att syftet är att marknadsföra eller berätta om platsen Örnsköldsvik t.ex. i samband med rekrytering, eller att locka människor att bo och verka i Örnsköldsvik eller vill berätta om platsen.


Det här får du inte göra:

Använda platssymbolen eller materialet på ett sätt som kan skada varumärket Örnsköldsvik, till exempel i sammanhang relaterade till alkohol, droger, hets mot folkgrupp, mobbning, pornografi eller diskriminering på grund av kön eller sexuell läggning.


Platssymbolen finns i olika versioner och kan laddas ned i formaten PNG för Office och webb respektive EPS för tryck.

1) Symbol positiv och negativ

Den positiva varianten används på vita eller ljusa bakgrunder. Den negativa varianten används i första hand på färgade bakgrundsplattor eller bilder. Justera (beskär) det förlängda i:et efter önskemål:

2) Symbol för olika färgplattor respektive vit platta (flik)

Här laddar du ner symboler och flikar

Bildspelet kan du använda när du presenterar platsen Örnsköldsvik. Du kan använda den i sin helhet eller valda delar. Du kan även lägga till eget innehåll eller använda delar av textinnehållet som finns i stödanteckningarna under varje bild. I bildspelsfunktionen finns även animeringar inlagda. Bildspelen finns i formatet 16:9, samt på svenska och engelska.


Filer i Powerpoint
Bildspel Örnsköldsvik på svenska respektive engelska i format 16:9 Länk till annan webbplats.

På svenska och engelska finns dessa texter om du vill ge en beskrivning av Örnsköldsvik inom områdena:

  • Bo och leva
  • Aktiviteter och fritid
  • Jobben och näringslivet
  • Skola och studier


Filer i Microsoft word
Texter Svenska Word, 16.7 kB, öppnas i nytt fönster.
Texter Engelska Word, 17 kB, öppnas i nytt fönster.