Ja

Våra huvudkanaler

Nedan presenteras våra huvudkanaler som använder för att sprida vårt attraktiva Örnsköldsvik. Där Inspiration är vårt ansikte utåt och webbmagasinet Evolve ett verktyg för att visa delar av den positiva utveckling Örnsköldsvik. I de sociala medierna Mitt Örnsköldsvik kan du som invånare vara delaktig i arbetet att attrahera potentiella inflyttare.

Webbplatser

Inspiration

Webben "Inspiration" är vårt ansikte utåt och riktar sig främst till potentiella inflyttare. Där kan du som vill veta mer om Örnsköldsvik ta del av texter, bilder och filmer som skapar intresse och känsla för vad Örnsköldsvik har att erbjuda som boendeort. Via Inspiration når du även vår storytellingwebb "Utsikt Örnsköldsvik", Pendling- och avståndsguiden "Välkommen hit" och inflyttarguiden "Flytta hit", samt Höga Kustens besökswebb.

www.ornskoldsvik.se/inspiration Länk till annan webbplats.

Förstora bilden

Framtid Örnsköldsvik

Webben kan du ta del av strategiska satsningar som görs för ett än mer attraktivt Örnsköldsvik för invånarna, företagen och besökarna. Det handlar om bostäder, infrastruktur, hållbara lösningar, landsbygds- och stadsutveckling. Bland annat.

Vår vision är att Örnsköldsvik 2030 är ett kreativt nav med stark utveckling, där initiativ och idéer tas till vara.

www.ornskoldsvik.se/framtid Länk till annan webbplats.

Förstora bilden

Evolve

Webbmagasinet "Evolve" riktar sig till invånare och potentiella inflyttare. Syftet med magasinet är att förmedla delar av all den positiva utveckling som sker i Örnsköldsvik. Det går att prenumerera på Evolve. Separata artiklar sprids även via olika sociala medier som Facebook, Instagram och Linkedin.

www.evolve.ornskoldsvik.se Länk till annan webbplats.

Förstora bilden

Sociala medier

Mitt Örnsköldsvik

Genom att tagga dina bilder och personliga upplevelser med #mittornskoldsvik på Instagram och Facebook är du med och visar omvärlden det positiva med att bo, leva och verka i Örnsköldsvik.

Under spellistan Mitt Örnsköldsvik på YouTube samlar vi alla filmer som är kopplade platsvarumärkesarbetet.

Följande är Mitt Örnsköldsviks - platsvarumärkets sociala medier:

Mitt Örnsköldsvik på Facebook Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Mitt Örnsköldsvik på Instagram Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Mitt Örnsköldsvik på LinkedIn Länk till annan webbplats.

Mitt Örnsköldsvik på YouTube Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Förstora bilden

Följ oss på sociala medier

%%#6a762a%%accent-1%%