Ännu fler verktyg för att sprida den positiva bilden av Örnsköldsvik

Vi har mycket att vara stolta över i Örnsköldsvik. Nu finns det ännu fler verktyg du som arbetsgivare, företagare, förening eller privatperson kan använda dig av eller hänvisa till när du vill berätta om det fantastiska att bo, leva och verka i Örnsköldsvik.

Webben Flytta hit - nu mer innehållsrik och på engelska

Webbsidan Flytta hit blivit ännu mer innehållsrik samt översatts till engelska. Den riktar sig till dem som är på väg att flytta till Örnsköldsvik eller som är nyinflyttade. Syftet med sidan är att ge kortfattad information, tips och råd samt länkar till vidare information hos aktörer som verkar inom områden som bo och bygga, jobb och näringsliv, barn och skola samt se och göra.
Språk: Svenska och engelska.
flyttahit.ornskoldsvik.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Ny webb - Pendling- och avståndsguide

Dessutom har det tagits fram en pendlings- och avståndsguide som riktar sig till dem som planerar att flytta till Örnsköldsvik. Syftet med sidan är att ge besökare en kort information om olika områden att bo och leva i, huspriser och utifrån en kartfunktion se avstånd till skolor, kommunikationer, kultur, idrott etc.
Språk: Svenska och engelska.
valkommen-hit.se/sv/örnsköldsviklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Även webbsidan Inspiration har fyllts på

En annan webbsida som har fyllts på är webbsidan inspiration som riktar sig till potentiella inflyttare som vill veta mer om Örnsköldsvik. Sidan fungerar som entré
till Örnsköldsvik och besökaren kan ta del av texter, bilder och filmer som skapar intresse och känsla för vad Örnsköldsvik har att erbjuda. www.inspiration.ornskoldsvik.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 Besök platsvarumärkets webbsida så kan du ta del av material och samtliga kanaler som är kopplade till vårt gemensamma platsvarumärke.
varumarket.ornskoldsvik.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Tillsammans ger vi bilden av Örnsköldsvik

Aktuelltartikel publicerad av: Per-Olof Sedin

2018-12-11