Du är här:

Psykeveckan 2019, 4-10 november - nu för 14:e året i rad

Nu är temat för 2019 klart – det blir ”Att lyckas”

Planerings- och genomförandegruppen för 2019 års vecka har kommit en bit på väg, temat är klart och flertalet föreläsare är också klara. Det blir en blandning av professionella, utbildningsanordnare och en person med egen erfarenhet av lyckandets ”mekanismer”. ”Att lyckas” är ibland resultatet, men vägen dit kan se mycket skiftande ut. 2019 kommer vi bl a att välkomna en ung person med internationella framgångar som kommer att ge en bild av vägen till framgång med alla dess lärdomar. Det känns fantastiskt att kunna genomföra veckan för 14:e året i rad!

Kortadress till denna sida är: www.ornskoldsvik.se/psykeveckanlänk till annan webbplats

/Ola Bäckström

Samordnare av veckan 2019

Om psykeveckan

”Psykeveckan, v 45”, är ett återkommande arrangemang som syftar till ökad förståelse för och kunskap om psykisk (o)hälsa, psykisk sjukdom och konsekvenserna av detta. Psykeveckan vill verka för ett öppnare samhälle där allas lika värde är självklart. Veckan samlar årligen mellan 1500-1600 åhörare.

Psykeveckan är ett samarrangemang mellan Regionen (f d Landstinget), Arbetsförmedling, Kommun, Försäkringskassa, RSMH, Attention (anhörig-, brukar- och intresseorganisationer) och Svenska kyrkan Örnsköldsvik. Deltagandet är gratis.

Sidan uppdaterades

2019-08-20

Sidansvarig:

 Kontakta oss

Ola Bäckström
Utvecklingsstrateg
073-270 49 95
Skicka e-post