Coronaviruset och covid-19: Nya skärpta nationella föreskrifter för att bryta den ökade smittspridningen Läs mer om covid-19 och coronaviruset och hur Örnsköldsviks kommun hanterar coronapandemin.

Stäng

Du är här:

Träffpunkter

Träffpunkterna öppnar delvis igen

Under oktober startar kommunens träffpunkter med aktiviteter i de träffpunktslokaler som inte ligger i anslutning till vård- och omsorgsboenden. Viss verksamhet erbjuds även i tillfälliga möteslokaler och utomhus. Aktiviteterna kommer att anpassas i sin utformning för att undvika smittspridning av covid-19.

Träffpunktens inriktning är att främja hälsa och gemenskap för dig som är 65 år eller äldre och bor hemma. Det sker nu under nya former med hänsyn till Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Den sociala distanseringen som vi alla försöker tillämpa kan leda till att vi känner oss isolerade och att vår hälsa försämras. För att motverka detta avser vi anordna olika typer av aktiviteter, med föranmälan för mindre grupper, där vi ändå kan upprätthålla distansen.

Möjlighet finns också för enskilda samtal och promenader.

Vi kompletterar med information om samlingar och aktiviteter allt eftersom det blir klart. Se din närmaste träffpunkt nedan för mer information och kontaktuppgifter.

Behöver du enskilda stödsamtal, information om var du kan få hjälp eller annan vägledning?
Kontakta kommunens äldre- och anhörigkonsulent Catharina Ericsson,
tfn 0660-891 98.

Här kan du få veta mer om träffpunkterna och deras aktiviteter (träffpunkternas sidor är under uppdatering).

Sidan uppdaterades

Sidansvarig:

 Kontakta oss

Kontaktcenter
0660-880 00
Skicka e-post

Träffpunkterna
Skicka e-post

Tommy Norlin
Enhetschef Träffpunkterna
0660-26 52 20
Skicka e-post

Catharina Ericsson
Äldre- och anhörigkonsulent
0660-881 98
Skicka e-post

Mer information