Coronaviruset och covid-19: Nya skärpta nationella föreskrifter för att bryta den ökade smittspridningen Läs mer om covid-19 och coronaviruset och hur Örnsköldsviks kommun hanterar coronapandemin.

Stäng

Du är här:

Om webbplatsen

Kommunens webbplats är en av flera kanaler som används för att ge information till medborgare och andra besökare.

Sidansvariga och webbredaktörer/-skribenter för verksamheterna, tillsammans med kommunikationsavdelningen, ansvarar för kommunens webbplats.

På vår webbplats ska du ha lätt att hitta, förstå och få den hjälp du behöver.

Så här hittar du på ornskoldsvik.se

Sök

I sökmotorn kan du göra fritextsökningar på alla sidor och filer. Skriv in ett eller flera ord och klicka på knappen så visas resultatet för din sökning.

Verksamhetsingångar

Verksamhetsingångarna hittar du i menyn i sidhuvudet. De är uppdelade på nedanstående sätt för att du snabbt ska hitta till rätt ämne:

•Utbildning och barnomsorg
•Omsorg och hjälp
•Uppleva och göra
•Bygga, bo och miljö
•Trafik och infrastruktur
•Näringsliv och arbete
•Kommun och politik

Tillbaka till startsidan

Klicka på Örnsköldsviks kommuns logga längst upp till vänster i sidhuvudet så kommer du till startsidan.

Kontakta oss

Kontaktuppgifter till ansvariga

De flesta sidor har kontaktuppgifter i i fältet "Kontakta oss". Det kan vara kontaktuppgifter till Kontaktcenter, förvaltningar eller personer som kan hjälpa dig med de frågor som sidan berör. Varje förvaltning ansvarar för innehållet under sitt verksamhetsområde.

Synpunkter på webbplatsen

Det kan inte uteslutas att felaktiga uppgifter eller brutna länkar kan förekomma på webbplatsen. Vi är tacksamma om du hör av dej till oss och anger vilken sida eller länk som inte fungerade så kan vi snabbare åtgärda felet. Lämna gärna även övriga synpunkter på webbplatsen genom att skicka e-post till webbansvarig.

Tjänster på webbplatsen

Via webbplatsen kan du utföra ett antal tjänster som du hittar på respektive ämnessida, samt samlade under E-tjänster och blanketter.

Nödvändiga program

Ett flertal dokument på vår webbplats är i formatet PDF (Portable Document Format) till vilken du behöver ha Adobe Acrobat Reader installerad på din dator. Programmet är gratis och kan hämtas från Adobes webbplats.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Webbläsare

Webbplatsen visas allra bäst i en modern webbläsare som har stöd för moderna standarder. Äldre webbläsare visar samma innehåll, men kan visa designen annorlunda.

Bilder

Det är inte tillåtet att ta bilder från dessa sidor och använda i andra sammanhang om inte källa anges. Ange alltid "Foto: Örnsköldsviks kommun" vid publicering, även på webben. Bilderna får vidare inte ändras eller på annat sätt förvanskas. Det är inte heller tillåtet att sälja vidare någon av dessa bilder.

Ansvar för innehållet

Kommunens verksamheter ansvarar för innehållet på sina sidor. Ytterst ansvarig för webbplatsen är kommunens kommunikationschef, Helén Sahlin.

Sidan uppdaterades

2019-05-15

Sidansvarig:

 Kontakta oss

Helén Sahlin
Kommunikationschef
0660 - 887 53
Skicka e-post

Per-Olof Sedin
Webbansvarig
0660 - 885 69
Skicka e-post