Evenemang

Roligare i Örnsköldsvik

VÄLKOMMEN TILL ÖRNSKÖLDSVIK
- En del av Höga Kusten

När du besöker Örnsköldsviks stad känner du närheten till både skärgård och natur. Lär känna staden med trivsamma stunder på restauranger och caféer, shopping i mysiga butiker och gallerior, kulturupplevelser av olika slag samt evenemang och nöjen för både barn och vuxna.

Här får du tips om hur du kan hitta evenemang i Örnsköldsvik- kanske vad du vill göra idag- eller för en planerad vistelse.

Här finns också information för dig som är evenemangsarrangör.

Häng på och sprid bilden av Örnsköldsvik som evenemangsstad till både besökare och invånare, genom att tagga dina evenemangsbilder i sociala medier med #roligareiornskoldsvik. Tillsammans ger vi bilden av Örnsköldsvik!


På turisthemsidan kan du hitta ett urval evenemang i Örnsköldsvik
Läs mer härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

På webben 7 kan du läsa om små och stora evenemang, här kan du också anmäla ditt eget.
Läs mer härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Praktisk information för dig som vill arrangera ett evenemang
Läs mer härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Här kan du läsa kommunens evenemangsstrategi och komma i kontakt med kommunens näringslivsutvecklare som jobbar med event. Läs mer häröppnas i nytt fönster

Du kan också läsa om evenemang i Örnsköldsviks Allehanda Helg samt Tidningen 7länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och/eller ladda ned Öviksappen i din mobil i Play butik eller AppStore.

Biljetter till konserter, föreställningar och idrottsevenemang med mera, går att köpa på hogakusten.comlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, samt via evenemangsarrangörernas egna webbplats.
Östmans Musik, Ica Kvantum och Pressbyrån säljer biljetter via Tickster.