Kom förbi och snacka jobb med oss

Torsdag 27 december 2018 blir det prat om jobb på entréplanet i stadshuset Kronan. Vare sig man bor eller är på besök i Örnsköldsvik så är man välkommen in och snacka jobb.

Med sina cirka 5 400 anställda är Örnsköldsviks kommun en stor arbetsgivare med behov av en mängd olika kompetenser. Just nu är det ett extra tryck på lärare, sjuksköterskor och vårdpersonal.

– Örnsköldsviks kommun har under många år haft en hög andel pedagogiskt utbildad personal inom förskola och skola. Flera erfarna pedagoger går i pension framöver. Vi bygger också nya förskolor och utökar vår verksamhet. För att även fortsättningsvis kunna tillsätta tjänster med utbildad pedagogisk personal så bjuder vi under mellandagarna in till samtal och svarar på frågor om jobb och våra verksamheter. Ibland möter vi pedagoger som har en partner som också har behov av ett arbete, kanske inom ett annat yrke. Vi hoppas att såväl redan boende som möjliga hemvändande pedagoger och jobbsökande tittar in till oss på Kronan, säger Anders Fager verksamhetschef grundskolan.

Det är tredje året i rad som bildningsförvaltningen bjuder in till den här träffen. I år har man även med sig representanter från välfärdsförvaltningen, Örnsköldsviks Industrigrupp och arbetsförmedlingen.

Datum: torsdag 27 december 2018

Drop in: klockan 13:00-15:00

Plats: entréplanet i stadshuset Kronan, Järnvägsgatan 6

www.ornskoldsvik.se/jobb

Representanter från förskola, grundskola och gymnasieskola samt vård, omsorg och socialtjänst finns på plats. Anna Edblad vd Örnsköldsviks Industrigrupp där ett femtiotal företag ingår representerar industri-, teknik-, och IT-branschen. Representant från arbetsförmedlingen svarar också på frågor.

Välkommen!


Aktuelltartikel publicerad av: Lisa Sundvall

2018-12-20

 Kontakta oss

Anders Fager
Verksamhetschef grundskolan
0660 - 883 77
Skicka e-post

Mer information